Måla Mandala - Kreativitet, färger och former

Att vara i färgerna och formens flöde, låta det inre skapa den yttre formen.


Oj vilken härlig dag! Det var fullt hus på vår Måla Mandala dag.

Vilka härliga deltagare som bjöd på sig själva.
Vilka härliga mandalas som skapades, så många olika uttryck som fick komma fram.


Först att komma in i lugnet med en grundande meditation och att sen öppna upp med linjen och få släppa på kreativa spärrar.


En förståelse för mandalans ursprung och principer. Kraften i cirkeln och de repetitiva mönstren.


Sen när vi började måla, den först mer explosiva stunden med färgernas utryck och surret i rummet för att sen gå inåt, tystnaden som lägger sig i rummet och det är som alla frigör en mjuk dans av linjer och mönster.


Tänk att det är möjligt att skapa en så fantastisk målardag. Full av energi och skaparlust. Hur mycket det påverkar oss att få släppa ner garden och skapa helt fritt utan förväntningar på ett färdigt resultat.


Tänk om vi kunde ta med det i vår vardag, att njuta av våra vardagliga aktiviteter utan att fokusera på nästa steg och ett resultat.


Det är så mycket vi blir missnöjda med men om vi kunde lägga fokuset på allt det vi gjort och hinder vi klarat av på vägen dit kanske vi kan vara mer nöjda både över resan men också med resultatet även om det kanske blev något helt annat än vi tänkte oss från början.


Att bara vara i processen och hitta det du kan njuta av i varje steg utan att snegla på vad andra utan att jämföra dig utan att fokusera på ett färdigt resultat utan låta flödet skapa resultatet som kanske blir något helt annat du inte ens kunnat drömma om eller tänka fram.


Njuta av tillåtandet, välja färg och form efter känslan, titta, vrida, vända och låta skapelsen forma sig själv ur flödet.


Vi har återkommande Måla Mandala dagar så hör av dig (via kontakt) om du sätta upp dig på väntelistan.