Kursen är inte öppen för anmälningar

Kraften i dig - 21 dagar - Steg till en varaktig förändring

Ökad självkännedom, självkänsla och självledarskap

En upptäcksresa i ditt inre
Hitta kraften i dig


Under 21 dagar kommer du upptäcka nya & gamla sidor av dig själv. Med hjälp av övningar, mindfulness och stresshantering kommer du

- få insikter om vem Du är & vad Du vill - just nu
- träna in nya steg till varaktig förändring
- se lärdomar, inneboende styrkor du gömt & kanske glömt
- identifiera, hantera & transformera rädslor
- förkroppsliga känslor och frigöra energi
- öka närvaro & inre lugn
- bryta gamla vanor & förändra tankemönster du inte vill ha

Kursen är online och du får nya avsnitt varje vecka med uppgifter och övningar.

En gång per vecka har gruppen en träff via zoom och du får också tillgång till en community där du kan ställa frågor och få svar under kursen

Så är du redo att ta reda på vad du egentligen tycker och vill?  Vem DU är där inne?

För att skapa bestående förändringar – vare sig det gäller att förbättra sin fysik, hälsa eller sin personliga utveckling behöver man förstå VARFÖR man gör dem!
Då blir det lättare att motivera sig att göra förändringar och ibland sker det då till och med av sig självt.

Du kan inte gå tillbaka till din vardag och göra samma saker som ger dig besvär, som gör att du inte kommer vidare och sen förvänta dig något annat resultat.

Vem är då jag? Jag heter Monica Wickbom och arbetar som kroppsterapeut och med att coacha och hjälpa människor i sin personliga utveckling. Guidar dem att titta på sig själva, vad de själva vill och varför de inte kommer framåt, vad som hindrar dem, vilka normer, mönster och rädslor som styr dem.

Det är fantastiskt när människor hittar in till sin egen sanning, vad de älskar och brinner för.

Monica Wickbom

Experi kropp & själ - Att vara nyfiken på livet och lära sig nya saker. Experi kommer från experience och för mig står det för att erfara, uppleva och utvecklas medan kropp & själ står för att få vara fri till både kropp och själ med en frisk kropp med rörelseglädje och ett fritt sinne öppet för kreativitet och möjligheter.

En ökad livskvalitet, bättre självkännedom och kroppsmedvetenhet, välbefinnande och rörelseglädje i vardagen är vad jag vill förmedla till mina klienter med min coaching, rörelseträning och behandlingar. Tänk så mycket bättre vi alla kan må i vardagen med bättre balans mellan olika delar av våra liv!

Efter att jag själv upplevt vad olika behandlingar och mjuk rörelseträning kan göra för läkning och återhämtning av kroppen har jag blivit av med mycket spänningar, felställningar, stress och värk. Kombinerat med mindfulness och personlig utveckling efter en lång utmattning har det förändrat mitt eget liv. Så det är fantastiskt roligt att själv få arbeta med allt detta. Att få hjälpa andra att må bättre! Att kunna erbjuda dem samma möjligheter till välbefinnande!”

Med alla utbildningarna jag började gå 2006 öppnades en ny värld för mig när jag såg vilka effekter behandlingarna gav mig och andra. Sedan dess vill jag fortfarande bara lära mig mer och mer om kroppen och sinnets fantastiska möjligheter till återhämtning och självläkning.

Det är fantastiskt när klienten säger - att värken är borta, att rörligheten ökat, att de är lugna, avspända eller börjat sova bättre. Att de lär känna och förstå både sin kropp och sina inre känslor bättre och förstå sina reaktioner. Att de börjar se på sin tillvaro på ett annat sätt.

Självledarskapscoach och LifeSpider coach hos Life Spider Academy - Cert Kraniosakral terapeut (Dipl hos Br Tranbergs Institut 2012-2013
med vidareutbildning i Fasciala länken och Biodynamisk Kraniosakralterapi) - Dipl Massör Hälsoteket, 2008 - Dipl Massageterapeut, Hälsoteket 2010 - Laser av Svenska Laseragenturen på Axelsons Institut 2010 - RF, Vakuum, LED hos Mimass 2017 - Fascia / djupvåg behandling 2021 - Dipl Zonterapeut, Axelsons Institut 2007 med vidareutbildning i öronakupunktur/pressur - Hjälplärare på zonterapiutbildningen 2009-2010 - Ansiktszonterapi steg 1 och 2, Lisa Tallroth, NNC Nordiskt Näringscenter 2008 - Medicinsk introduktion, Anatomi, Fysiologi, Patologi, 30 hp Uppsala Universitet 2007 - Bones for Life – anpassade Feldenkreis rörelser - Sensing yoga, Sensing Rest och Sensing Fascia 2023-24 - EFT emotionell freedom technique  - Instant Transformation Practitioner - Marknadsekonom DIHM 1991

Din investering