Användarvillkor och Köpevillkor

Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företag.
Du godkänner att allt material är skyddat av upphovsrätten. Det är förbjudet att filma, fota eller kopiera material till dig själv eller till andra på din dator eller mobil.
Även material som är nedladdningsbart får inte delas vidare med andra, det är ditt personliga material.
Det är förbjudet att dela inloggning med någon annan, den är din personliga.

Priser - Kursportalen
Alla priser är angivna i svenska kronor exklusive moms. I kassan visas priset med moms.
Kortbetalning via Stripe för din säkerhet
En av våra högsta prioriteringar är att skydda din ekonomiska och personliga information. Det är därför vi samarbetar med betalleverantör Stripe som automatiskt krypterar all känslig information som skickas mellan din dator och deras servrar. Vill du veta mer läs på deras hemsida www.stripe.com

Priser - Boka Direkt, bokade behandlingar
Alla priser anges inklusive moms och betalas på plats med Swish eller iZettle. Eventuellt faktura och då enligt överenskommelse i förekommande fall.

Ångerrätt online kurser eller medlemskap
Som företagare gäller inte distansköplagen d.v.s. du har ingen ångerrätt på online kurser eller medlemskap om inte annat är avtalat på enskild kurs köpsida.

Som enskild konsument gäller inte heller ångerrätt på online kurserna eller medlemskap (efter att du godkänt villkoren och fått tillgång till kursinnehållet) om inte annat är avtalat på enskild kurs köpsida.  

För kurser, event och retreatdagar som utförs vid en bestämd dag och tidpunkt eller under en begränsad period gäller inte heller ångerrätten. Du får såklart gärna överlåta din plats till någon annan istället.
 
Vid bokning av behandling gäller det som avtalats vid din bokning via portalen Bokadirekt.

Alla undantag kan du läsa i lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, 2 kapitlet, paragraf 1 och 11

Personuppgifter och sekretess
Vi följer dataskyddsförordningen (”GDPR”). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver i dokumentet GDPR.

Förbehåll och reservationer
Vi lär ut olika metoder och tekniker inom friskvård i Experi kropp & själs kurser och du väljer själv vilka av dem du vill använda dig av. Vi ansvarar inte för eget felaktigt utförande eller utebliven önskvärd effekt eller annan support utöver det du redan har tillgång till i kursportalen.
 
Du ansvarar själv för att söka läkarvård eller annan medicinsk expertis inom sjuk och hälsovården om du är orolig över eller misstänker allvarlig skada eller sjukdom.